Kormányszóvivők

Szentkirályi Alexandra és Kovács Zoltán

kormányszóvivők

Találatok száma: 10

Hírek

Idén csak a zászlófelvonást és a Magyar Becsületrend átadását tartják meg

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 14. 12:48

Idén csak az ünnepélyes zászlófelvonást és a Magyar Becsületrend átadását tartják meg az 1956-os forradalomhoz és szabadságharchoz kapcsolódó kormányzati programok közül a koronavírus-járvány miatt - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-vel.

Országos madárodú kihelyezési program indul

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 13. 13:41

Az Egy a Természettel, Vadászati és Természeti Világkiállítás madárodú kihelyezési akcióprogramjának indításaként 3500 odút és 350 etetőt helyeznek ki országszerte - mondta a kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos hétfőn Nagymaroson.

Az egészségügy felkészült, minden eszköz rendelkezésre áll

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. október 12. 10:36

Az egészségügy felkészült és minden eszköz rendelkezésre áll a koronavírus-járvány második hulláma alatt - mondta a kormányszóvivő hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A rendezvénytechnikusokat is segíti a kormány

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. október 4. 19:27

A kormány pályázatot hirdet, hogy a rendezvénytechnikusok közül minél többen maradhassanak a szakmájukban - jelentette ki a kormányszóvivő a közösségi oldalán vasárnap közzétett Kormányinfó Plusz tájékoztató videóban.

Kovács Zoltán: "komolyan aggódom a német sajtószabadságért"

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 2. 11:31

"Komolyan aggódom a német sajtószabadságért" - így kommentálta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebookon a Katarina Barley német szociáldemokrata politikus, európai parlamenti (EP) alelnök Magyarországot és Lengyelországot érintő nyilatkozata körül kialakult ügyet.

Meghozták a járvány kordában tartásához szükséges döntéseket

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. október 2. 11:24

A kormány meghozta a járvány kordában tartásához szükséges döntéseket, hogy megvédje az emberek életét és egészségét, de közben ne kelljen leállnia az országnak - hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 30. 12:54

Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország kormányának hivatalos fiókját, az About Hungaryt a Twitter - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán a Facebookon.

Vera Jourovát kijelentései alkalmatlanná teszik munkájára

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 29. 10:19

Vera Jourová európai bizottsági alelnök kijelentései alkalmatlanná teszik őt arra, hogy EU-biztosként tevékenykedjen - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A magyar kormány álláspontja változatlan

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 23. 15:29

Magyarország kormányának álláspontja a migrációval kapcsolatban 2015 óta egyértelmű és változatlan, álláspontját és javaslatait 2015 szeptembere óta több alkalommal ismertette a kabinet - hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-nek, miután Ursula von der Leyen, az Európai Bizottsága elnöke bemutatta a testület új migrációs és menekültügyi paktumjavaslatát Brüsszelben.

Magyarországon a jogállamiság él és virul

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 23. 9:19

Jeppe Kofod dán külügyminiszter az Altinget hírportálnak véleménycikket írt Lengyelország és Magyarország alááshatja az EU alapjait címmel, amit Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár visszautasított. Válaszcikke szerdán jelent meg a portálon.