Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Potápi Árpád János

nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Átadták az Ortutay Elemér Görögkatolikus Központ kollégiumát Beregszászon

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. október 9. 12:41

Átadták a beregszászi Ortutay Elemér Görögkatolikus Központ kollégiumát csütörtökön. Az épületet Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára avatta fel kétnapos kárpátaljai tartózkodásának záróeseményeként.

A szakképzés fejlesztése a szülőföldön boldogulást szolgálja

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. október 9. 12:35

A szakképzés fejlesztése azt szolgálja, hogy a fiatalok a szülőföldjükön boldogulhassanak- hangsúlyozta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön az MTI-nek telefonon nyilatkozva, miután Kárpátalján átadták a Tiszapéterfalvi Szakképzési Centrum új oktatási épületét.

Fontos, hogy a kárpátaljai magyarok a magyar jelölteket támogassák

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. október 7. 15:28

Nagyon fontos, hogy az október 25-ei ukrajnai önkormányzati választásokon a kárpátaljai magyarok a magyar jelölteket támogassák - jelentette ki a kétnapos kárpátaljai látogatáson tartózkodó Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Ha közös erővel küzdünk, semmi nem törhet meg

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. október 7. 10:44

Magyarnak lenni a Kárpát-medencében ma már nem hátrány, hanem egyre inkább előny, és ha a magyarság nem adja fel a reményt, ha közös erővel tud küzdeni, akkor nincs erő, amely megtörheti a nemzetet - mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kedden az aradi megbékélés parkjában.

Jól szerepeltek a magyar jelöltek, fontos pozíciókat szerzett az RMDSZ

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 30. 17:06

Jól szerepeltek a magyar jelöltek, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) fontos pozíciókat szerzett a hétvégi romániai önkormányzati választásokon - közölte Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkára szerdán Budapesten.

Magyarország jövőjét akarták ellehetetleníteni

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 25. 10:56

A száz évvel ezelőtti trianoni békediktátummal a nagyhatalmak Magyarország jövőjét akarták ellehetetleníteni, de ma már látszik, hogy ez nem sikerült - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, egy az Akadémián tartott rendezvényen.

Emlékművet avattak Lengyeltótiban

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 14. 13:08

Trianon-emlékművet avattak a Somogy megyei Lengyeltótiban pénteken. Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztosa a nemzeti összetartozás éve alkalmából tartott eseményen hangsúlyozta: Magyarország ma erősebb, mint az elmúlt száz évben bármikor.

Átadták az Év tanára díjakat

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 14. 10:58

A pedagógus pálya művészet, értékeket közvetítő hivatás - erről beszélt Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős miniszteri biztos az Év tanára díjak átadóünnepségén, Budapesten szombaton.

Szarvastól Röszkéig tartott idén az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 10. 14:55

Szarvastól - Budapesten és Kecskeméten át - Röszkéig futottak idén az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás résztvevői, hogy felhívják a figyelmet a nemzeti összetartozás és a véradás fontosságára. Potápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára - aki maga is teljesítette a táv utolsó részét - a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette, ez az esztendő a nemzeti összetartozás és az erős magyar közösségek éve. A nemzet családokból és kisebb közösségekből áll össze, és a futók közössége ezek egyike - fogalmazott.

Folytatódik a Kárpát-medencei tehetséggondozást megvalósító Collegium Talentum program

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2020. szeptember 7. 14:43

Az idei tanévben is folytatódhat a Kárpát-medencei tehetséggondozást megvalósító Collegium Talentum program - mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.