Belbiztonsági Államtitkár

Belbiztonsagi Államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

A kormány célja, hogy minél nagyobb legyen az önellátás a börtönökben

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. október 25. 12:14

A kormány célja, hogy minél nagyobb legyen az önellátás a börtönökben, a büntetés-végrehajtásnál ebben jó úton járnak - hangsúlyozta Tasnádi László rendészeti államtitkár a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegében tartott ünnepségen, ahol átadták a Pálhalmai Agrospeciál Kft. új mosodáját.

A szeptember 11-ei terrortámadások 15. évfordulójára emlékeztek

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. szeptember 9. 14:51

A 2001. szeptember 11-ei amerikai terrortámadások 15. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen részt vett Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete és Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára.

Cseh rendőrök érkeztek Magyarországra a határ védelmére

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. szeptember 5. 19:28

Összesen ötven cseh rendőr érkezett Budapestre hétfőn, a kontingens a visegrádi négyek (V4 - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia) határrendészeti együttműködése alapján a déli határ védelmébe kapcsolódik be.

32 fogvatartotti szállítójárművet vásárolt a büntetés-végrehajtás

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. június 8. 17:12

Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára és Csóti András bv. altábornagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka 2016. június 8-án adta át a 32 darab új fogvatartotti szállítójárművet, azaz „kisrabót”. A 320 millió forintos beruházás eredményeképpen 10 évről 4 évre csökken az ilyen típusú járművek átlagéletkora.

Sikerrel hajtották végre feladatukat a magyar rendőrök Szlovéniában

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. január 31. 15:34

A Szlovéniában december 28-a óta szolgálatot teljesítő magyar rendőrkontingens szakszerűen, törvényesen, fegyelmezetten és sikerrel hajtotta végre feladatait - mondta a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára a hazatérő rendőröket köszöntő beszédében Budapesten.

A büntetés-végrehajtás kiválóan végezte a munkáját tavaly

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. január 20. 12:06

A büntetés-végrehajtás szakszerűen, törvényesen és kiválóan végezte a munkáját tavaly - így értékelte a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára a szervezet tevékenységét.

Átadták az első elektronikus személyi igazolványt

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2016. január 11. 12:18

Átadták az első új típusú, elektronikus személyazonosító igazolványt hétfőn Budapesten. Az okmányt elektronikus aláírásra is lehet használni, valamint az a TAJ-kártya és az adóazonosító igazolvány funkcióit is ellátja.

Kormánytagot akart "kivégezni" a TEK által elfogott, előzetesben lévő két férfi

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2015. november 27. 12:39

A Belügyminisztérium rendészeti államtitkárának közlése szerint kormánytagot akart "kivégezni" a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott, később előzetes letartóztatásba helyezett két férfi.

Lezárult a büntetés-végrehajtás telekpályázata

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2015. október 21. 12:55

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága 2015. január 26-án pályázati felhívást tett közzé „A börtön építése céljából önkormányzati tulajdonú beépítésre szánt terület térítésmentes felajánlása” címmel, amelyre a megadott határidőig negyven település nyújtott be pályázatot.

Megalakul a Nemzeti Kibervédelmi Intézet

Belügyminisztérium, Belbiztonsagi Államtitkár, 2015. október 1. 8:37

Az állami és önkormányzati szervezetek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény módosításának eredményeként 2015. október 1-jétől megalakul a Nemzeti Kibervédelmi Intézet.