Sportért Felelős Államtitkárság

Szabó Tünde

sportért felelős államtitkár

Sportért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Nemzet Sportolója - A tagok Faragó Tamás vízilabdázót javasolják a címre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. július 22. 12:28

Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázót javasolták a Nemzet Sportolói társaságuk új tagjának szerdán.

Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. július 20. 13:36

Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak sportszervezetek a HISZEK Benned! Sport Program második alprogramjának legújabb, ötödik ütemében - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón.

Meglehet a 200 ezredik induló a 38. Balaton-átúszáson

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. július 16. 13:14

Augusztus elsején 38. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legismertebb tömegsportrendezvényét, a Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer résztvevőt várnak a szervezők.
"Itt az amatőrök is profik. Hatéves gyermek és 80 fölötti úszó is volt már a mezőnyben, ami azt mutatja, hogy mindenkit lehet motiválni" - emelte ki Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Államtitkári látogatás a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. július 7. 12:52

A koronavírus-járvány utáni felkészülésben minden a sportolókat szolgálja a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál - állapította meg Szabó Tünde sportért felelős államtitkára, miután kedden látogatást tett a Gyakorló Jégcsarnokban.

Szabó Tünde államtitkár a WADA elnökével egyeztetett

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. július 1. 15:54

Online egyeztetett szerdán Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Witold Banka, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke.

Kézilabda munkacsarnok épül Lentiben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. június 24. 15:00

Több mint 1,2 milliárd forint kormányzati beruházással kézilabda munkacsarnok épül Lentiben, a korszerű létesítmény ideális feltételeket biztosít a kézilabdásoknak - mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár a szerdai alapkőletételi ünnepségen.

Szegedi Károly kenusról nevezték el az újfehértói sportközpontot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. június 22. 7:55

Szegedi Károly ötszörös magyar bajnok kenus és montreali olimpikon nevét kapta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértó sportközpontja, a névadó ünnepséget vasárnap tartották a kisvárosban.

Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a magyar sport kiemelkedő alakját, az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. június 18. 11:02

Benedek Tibor háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, edző, sportvezető 2020. június 18-án, életének 48-ik évében hunyt el.

Kárpáti Györgyöt a Nemzet Sportolóját, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a magyar sport kiemelkedő alakját, az Emberi Erőforrások Minisztériuma saját halottjának tekinti

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. június 18. 11:01

Kárpáti György háromszoros olimpiai és háromszoros Európa-bajnok magyar vízilabdázó, edző, sportvezető 2020. június 17-én, életének 85-ik évében hunyt el.

A magyar élsportolók példát mutattak a járvány elleni sikeres védekezéshez

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2020. június 17. 15:54

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint a magyar kormány világviszonylatban az elsők között hozott olyan intézkedéseket és rendeleteket, amelyek a járvány idején is biztosították az embereknek a sportolás lehetőségét - hangzott el a Testnevelési Egyetemen szerdán megtartott, A koronavírus hatásai az élsportra elnevezésű műhelykonferencián.