Parlamenti Államtitkárság

Völner Pál

miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár

Fotók

Nemzeti emlékhellyé avatták az esztergomi Várhegyet és Vízivárost

Nemzeti emlékhellyé avatták az esztergomi Várhegyet és Vízivárost2017. március 27.

Nemzeti emlékhellyé avatták az esztergomi Várhegyet és Vízivárost: az ezt jelképező sztélét, amelyet a Vármúzeum és a bazilika között állítottak fel, 2017. március 25-én leplezték le ünnepélyes keretek között. Fotó: Véssey Endre / IM
Az egyházi iskolák segítenek továbbadni az értékeket

Az egyházi iskolák segítenek továbbadni az értékeket2017. január 28.

Az egyházi oktatási intézményeknek nemcsak oktatniuk kell, hanem – értékeket felmutató közegként – példát is kell mutatniuk a fiataloknak, nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a Katolikus Rádiónak. Fotó: Véssey Endre/IM
Világháborús emlékműveket avattak Esztergomban

Világháborús emlékműveket avattak Esztergomban2017. január 20.

Felavatták Esztergomban, az egykori Szent Anna temetőben pénteken a Béke Angyala emlékművet, amely a város közelében lévő, első világháborús hadifogolytábor 3500 áldozatára emlékeztet, valamint a szovjet Vörös Hadsereg környékbeli harcokban elesett katonáinak emlékművét. A megemlékezésen Völner Pál is beszédet mondott.
56 emléke kötelez bennünket

56 emléke kötelez bennünket2016. október 24.

Az ’56-os forradalom nemzetépítő jelentőségéről, az összetartozás fontosságáról és a kádárizmus hazugságairól is szólt Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Sopronban, az ’56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján tartott ünnepi beszédében. Fotó: Véssey Endre/IM
Még erőteljesebben ki akarjuk fejezni nemzeti önazonosságunkat

Még erőteljesebben ki akarjuk fejezni nemzeti önazonosságunkat2016. október 14.

Az alaptörvény jelenlegi módosítása arról szól, hogy még erőteljesebben ki akarjuk fejezni nemzeti önazonosságunkat, annak védelmét, hiszen ez az államnak kötelezettsége – közölte az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára 2016. október 14-én Mezőberényben.
A Nándorfehérvári Diadal Emléknapja

A Nándorfehérvári Diadal Emléknapja2016. július 22.

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred hajói díszsortűzzel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tűzoltó hajója nemzeti színű dísz-vízsugárral tisztelgett a nándorfehérvári diadal évfordulója alkalmából. Hunyadi János szobrát katonai tiszteletadás mellett koszorúzták meg a magyar hadtörténet egyik legnagyobb győzelmének 560. évfordulóján.
Meg kell védenünk a közös értékeinket

Meg kell védenünk a közös értékeinket2016. május 29.

Brüsszelből és az Egyesült Államokból gyakran hallunk olyan hangokat, amelyek a kultúránk feladására, vagy éppen, mint mostanában, a mi értékeinket el nem fogadó tömegek befogadására szólítanak fel bennünket - mondta Völner Pál.
Konzultáció az állatvédőkkel

Konzultáció az állatvédőkkel2016. április 15.

Több mint húsz állatvédelmi szervezettel kezdődtek meg az állatvédelmi konzultációsorozat egyeztetései az Igazságügyi Minisztériumban – jelentette be Völner Pál, a tárca parlamenti államtitkára 2016. április 15-i sajtótájékoztatóján, Budapesten.
Emlékezni kell a hősökre, akik segítettek lebontani a kommunizmust

Emlékezni kell a hősökre, akik segítettek lebontani a kommunizmust2016. február 25.

Emlékezni kell a hősökre, akik nélkül nem lehetett volna lebontani a kommunizmus gyilkos eszméjét – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen.
Doni hősökre emlékeztek Bajnán

Doni hősökre emlékeztek Bajnán2016. január 29.

Fotók: Véssey Endre
Nemzetiségek napja

Nemzetiségek napja2015. december 17.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára megnyitotta a Nemzetiségek napja alkalmából tartott ünnepséget Szomoron.