Döntés a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2019. évi támogatása" (FV-I-19 és FV-II-19) tárgyában kiírt pályázati kategóriában.

Örömmel értesítjük a tisztelt Pályázókat, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium meghozta döntését a „Fogyasztói érdekek képviseletét ellátó egyesületek 2019. évi támogatása" tárgyában kiírt (FV-I-19 és FV-II-19 azonosítószámú) pályázati kategóriában.

Az FV-I-19 kódjelű pályázatra beérkezett 23 darab érvényes pályázatból a Innovációs és Technológiai Minisztérium 18 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 49.000.000,- Ft értékben. A közzétételi lista ide kattintva érhető el.

Az FV-II-19 kódjelű pályázatra beérkezett 16 darab érvényes pályázatból a Innovációs és Technológiai Minisztérium 13 darab pályázatot részesített támogatásban, összesen 22.717.000,- Ft értékben. A közzétételi lista ide kattintva érhető el.

A támogatási döntésről, a szerződéskötés feltételeiről és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejéről, módjáról a pályázat kezelő szerve, az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. értesítést küld minden pályázónak. A nyertes pályázóknak programjuk megvalósításához eredményes munkát kívánunk!

(ITM Kommunikáció)