Közigazgatási Államtitkár

dr. Balogh Csaba Sándor

közigazgatási államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

A külgazdasági és külügyminisztérium informatikai rendszereinek korszerűsítése 2019/06/28

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. július 11. 15:44

Lezárult a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-000036 azonosító számú, „A külgazdasági és külügyi működést támogató kiemelt alapfolyamatok fejlesztése és szolgáltatási kapacitásuk bővítése” című projektje.

Jókai Mórnak állítottak mellszobrot Zágrábban

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. május 30. 19:00

Jókai Mórnak, a "nagy magyar mesemondónak" állítottak mellszobrot csütörtökön Zágrábban, a Bundek-tó melletti irodalmi sétányon.

EP választás 2019

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 17:17

Tájékoztatók külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól.

Tájékoztató a csak Magyarországon lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:49

A külképviseleten az a választópolgár szavazhat személyesen, aki a szavazás napján külföldön tartózkodik, magyarországi állandó lakcímmel rendelkezik, és előzetesen a külképviseleti névjegyzékbe való felvételére irányuló kérelmet nyújtott be.

Tájékoztató az Európai Unió területén ÉS Magyarországon is lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:46

Azok a magyar állampolgárok, akik magyarországi és más Európai Uniós állambeli lakóhellyel is rendelkeznek, a magyar szavazáson való részvételükkel kapcsolatban az NVI-től küldött tájékoztató levélben értesülnek a tudnivalókról.

Tájékoztató az Európai Unió területén lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:44

A Magyarország területén kívül, de az Európai Unió területén lakóhellyel rendelkezők csak a lakóhelyük szerinti ország pártlistájára adhatják le szavazatukat, ha ott kérelmükre névjegyzékbe vették őket.

Tájékoztató az Európai Unió területén kívül lakóhellyel rendelkezők külképviseleti névjegyzékbe történő felvételének szabályairól

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. április 15. 16:40

2018. december 28-án lépett hatályba az a magyar Parlament által december 20-án elfogadott jogszabály, amely módosítja az Európai Parlament tagjainak választásáról szóló 2003. évi CXIII. törvény egyes rendelkezéseit, ezzel lehetővé téve, hogy – a korábbi, szűkebb körű lehetőségekhez képest – az Európai Parlament tagjainak választásán az a magyar állampolgár is választó legyen, aki az Európai Unió területén kívüli lakóhellyel rendelkezik.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. március 28. 15:46

Dr. Balogh Csaba közigazgatási államtitkár részvételével kerültek bemutatásra 2019. március 27-én „A Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése” című projekt célkitűzései.

Tiszteletbeli konzulátus nyílt a malajziai Penangon

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. március 21. 11:00

Az észak-malajziai régióban található képviseletet Dr. Berzétei Ákos, a Külgazdasági és Külügyminisztérium jogi és koordinációs ügyekért felelős helyettes államtitkára és Káli Attila, Magyarország malajziai nagykövete nyitották meg Penang tagállam vezetőivel.

Elkezdődött a Külgazdasági és Külügyminisztérium humánerőforrás-gazdálkodásának és belső képzési rendszerének fejlesztése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2019. február 8. 10:13

A Külgazdasági és Külügyminisztérium vezette konzorcium 1,550 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a KÖFOP-2.1.4-VEKOP-16-2016-00001 konstrukció keretén belül.