Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár

Vargha Tamás

Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár

Találatok száma: 10

Hírek

Budapesten tartotta harmadik ülését a Magyar-Kuvaiti Gazdasági Vegyes Bizottság

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár, 2020. február 13. 18:02

2020. február 11-én, Budapesten került sor a Magyar-Kuvaiti Gazdasági Vegyes Bizottság (GVB) harmadik ülésére. A magyar delegációt Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára vezette, kuvaiti partnere pedig Száleh Ahmed al-Szárávi, a kuvaiti Pénzügyminisztérium államtitkára volt.

Vargha Tamás államtitkár részvétele az EU-Fekete-tengeri Gazdasági Együttműködés (BSEC) magasszintű konferencián Brüsszelben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár, 2019. június 20. 11:47

Vargha Tamás, a KKM polgári hírszerzésért felelős államtitkára Szijjártó Péter miniszter megbízásából 2019. június 17-18-án részt vett az Európai Unió és a Fekete-tengeri Gazdasági Együttműködés (BSEC) magasszintű konferenciáján Brüsszelben.

Ismét megrendezésre került a Külügyek Tanácsa Brüsszelben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár, 2019. május 14. 17:09

2019. május 13-án került megrendezésre a Külügyek Tanácsának ülése Brüsszelben, melyen a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára, Vargha Tamás képviselte Magyarországot.

Új lendületet kaphat Magyarország és Tunézia kapcsolata

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár, 2019. április 30. 14:27

Folyamatosan emelkedik a Magyarország és Tunézia közötti kereskedelmi forgalom, a gazdasági együttműködés számos területen új lendületet kaphat - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) polgári hírszerzésért felelős államtitkára a magyar-tunéziai gazdasági vegyesbizottság 4. ülését követően.

A hozzáadott érték a legfontosabb szempont a munkahelyteremtésben

Külgazdasági és Külügyminisztérium, Polgári Hírszerzésért Felelős Államtitkár, 2018. augusztus 30. 12:32

A munkahelyek száma helyett egyre inkább az ott előállítható hozzáadott érték a munkahelyteremtés legfontosabb szempontja Magyarországon - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, az IT Services Hungary Kft. (ITSH) székházának avató ünnepségén.