Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Vezető hírek

Idén csak a zászlófelvonást és a Magyar Becsületrend átadását tartják meg

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 14. 12:48

Idén csak az ünnepélyes zászlófelvonást és a Magyar Becsületrend átadását tartják meg az 1956-os forradalomhoz és szabadságharchoz kapcsolódó kormányzati programok közül a koronavírus-járvány miatt - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán az MTI-vel.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. október 14. 12:34

Az 1956-os forradalom és szabadságharc idei kormányzati programjai a járványügyi helyzetre való tekintettel idén az ünnepélyes zászlófelvonásra - amelyet katonai tiszteletadás keretében vonnak fel a Kossuth téren október 23-án reggel 9 órakor -, valamint a Magyar Becsületrend átadására korlátozódnak.

Országos madárodú kihelyezési program indul

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 13. 13:41

Az Egy a Természettel, Vadászati és Természeti Világkiállítás madárodú kihelyezési akcióprogramjának indításaként 3500 odút és 350 etetőt helyeznek ki országszerte - mondta a kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos hétfőn Nagymaroson.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. október 9. 11:14

A kormány közzétette a nemzeti konzultáció eredményeit

A koronavírusról szóló konzultáció eredményei

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. október 8. 18:00

Lezárult a koronavírusról szóló nemzeti konzultációs ívek feldolgozása és értékelése. Mint ismert, a magyar állampolgárok postai úton és az interneten is visszaküldhették a kérdőívet. Az eredményeket közjegyző is hitelesítette.

Kovács Zoltán: "komolyan aggódom a német sajtószabadságért"

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. október 2. 11:31

"Komolyan aggódom a német sajtószabadságért" - így kommentálta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebookon a Katarina Barley német szociáldemokrata politikus, európai parlamenti (EP) alelnök Magyarországot és Lengyelországot érintő nyilatkozata körül kialakult ügyet.

Meghozták a járvány kordában tartásához szükséges döntéseket

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2020. október 2. 11:24

A kormány meghozta a járvány kordában tartásához szükséges döntéseket, hogy megvédje az emberek életét és egészségét, de közben ne kelljen leállnia az országnak - hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2020. szeptember 30. 12:54

Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország kormányának hivatalos fiókját, az About Hungaryt a Twitter - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán a Facebookon.

Úgy kell megvédenünk az emberek egészségét, hogy az ország közben ne álljon le

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2020. szeptember 28. 11:14

1,8 millió ember mondta el a véleményét, amit úgy lehet összefoglalni, hogy "védjük meg mindenkinek az egészségét, de az ország azért közben ne álljon le, s ebben a szellemiségben dolgozunk" - mondta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.