Miniszterelnöki Kabinetiroda

Rogán Antal

a miniszterelnök kabinetfőnöke

Találatok száma:

Hírek

A nemzeti függetlenség megerősítésére kell koncentrálni

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. szeptember 7. 17:30

A következő időszakban a nemzeti függetlenség megerősítésére kell koncentrálni - mondta Rogán Antal szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt.

A gazdasági növekedés fenntartására kell összpontosítani

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. június 20. 13:45

A magyar gazdaság megfelelő ütemben bővül, ám a romló nemzetközi környezet miatt a növekedés fenntartására kell összpontosítani - mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke az Országgyűlés gazdasági bizottságának csütörtöki ülésén.

A kormány jövőre is indít nemzeti konzultációt

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. június 20. 13:43

A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és - akárcsak idén - jövőre is indít olyat, amely a következő költségvetés megalapozását készíti elő - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az Országgyűlés igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén.

Magyarország legyen 2030-ra Közép-Európa vezető turisztikai térsége

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. április 13. 13:07

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint a kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország legyen Közép-Európa vezető turisztikai térsége, és ehhez minden hazai és európai uniós forrást megad.

Andy Vajnának köszönhető, hogy a magyar film új aranykora köszöntött ránk

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2019. január 31. 15:11

Andy Vajnának köszönhető, hogy a magyar film új aranykora köszöntött ránk - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a világszerte elismert filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos búcsúztatásán.

A jövő évi EP-választás Magyarország és Európa számára is sorsdöntő

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. december 20. 10:20

Sorsdöntő a jövő évi európai parlamenti választás Magyarország és Európa számára - jelentette ki Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Magyar Hírlap csütörtöki számában megjelent interjújában.

Orbán Viktor a két jelölt közül nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. október 18. 12:09

Orbán Viktor miniszterelnök nem Alexander Stubb, hanem Manfred Weber jelölését támogatja az Európai Néppárt (EPP) úgynevezett csúcsjelölti tisztségére - közölte a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter csütörtökön az MTI-vel.

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 20. 19:10

Visszadobták a tagállami vezetők az uniós határőrizeti javaslat Magyarország által is kifogásolt részét - nyilatkozta telefonon csütörtökön az MTI-nek Rogán Antal.

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. szeptember 8. 15:55

A bevándorláspárti többség egy utolsó, kétségbeesett támadást indít Magyarország ellen - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Kötcsén, a Polgári Piknik elnevezésű találkozó előtt.

Nem szabad hagyni, hogy Brüsszel döntsön a menekültekről

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. június 17. 10:42

Soros György hajói "üzemszerűen" szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azokat az európai jogszabályok alapján eddig sem kellett volna fogadni - mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.