Közigazgatási államtitkár

dr. Janó Márk

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási államtitkár

Vezető hírek

Megválasztották az 5G Koalíció elnökét

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. június 28. 12:23

Dr. Palkovics László innovációs és technológiai minisztert választotta elnökévé harmadik, egyben tisztújító plenáris ülésén a Digitális Jólét Program (DJP) által kezdeményezett 5G Koalíció (5GK) 2018. június 27-én, Budapesten.

Hatalmas lépést tett Magyarország az elmúlt négy évben a közszolgáltatások teljes digitalizációja felé

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. április 5. 16:43

Nyitóelőadást tartott az immár harmadik alkalommal megrendezett Mobilfizetési Szimpóziumon Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Már 17 milliárd forint megtakarítást hozott a családoknak a Könnyű közmű program

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. április 4. 15:31

Március 31-ig előzetes becslések szerint "a Könnyű közmű program 17 milliárd forintot csatornázott át a szolgáltatók extraprofitjából a kis- és középvállalkozásokhoz, valamint az emberekhez" - jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Nemzetgazdasági érdek egy pénzügyileg "felvilágosult" generáció kinevelése

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. március 7. 12:42

Kialakult az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő kárpát-medencei döntőjének listája. A 12 fős mezőnyből 2 csapat a határon túlról, Kolozsvárról és Csíkszeredáról érkezik. A határon túli csapatok és felkészítő tanáruk itt tartózkodásának költségeit a Miniszterelnökség állja - jelentette be Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

Akár néhány nap alatt elvégezhető a gázkészülékek cseréje

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. február 19. 8:29

Hónapok helyett akár néhány nap alatt elvégezhető február elejétől a gázkészülékek cseréje - mondta a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Februártól egyszerűbb a gázkészülékek cseréje

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. február 16. 13:03

Észszerű szabályokat vezetett be a kormány február elsejével a gázkészülékek cseréjére vonatkozóan, így értékes időt és felesleges kiadásokat takaríthatnak meg a fogyasztók - hangsúlyozta a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Útdíjfizetési szolgáltató: minden eddiginél több e-matrica fogyott tavaly

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. január 24. 14:23

Rekordszámú, csaknem 14 millió e-matricát vettek az autósok tavaly, mintegy 8 százalékkal többet az előző évinél, ami 69 milliárd forint bevételt jelentett a 2016-ban befolyt 64 milliárd után - mondta Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) igazgatóságának elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A fogyasztóknak kedveznek a Könnyű közmű program intézkedései

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2018. január 23. 11:30

A fogyasztóknak kedvez az új szabályozás, amely szerint földgázszolgáltatás területén az ellenőrzéseknél az elosztó társaságok nem a gáztömörséget vizsgálják, hanem az esetleges gázszivárgást, az intézkedés a Könnyű közmű program része - mondta Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.

Hatalmas az érdeklődés az országos diákvállalkozó vetélkedőre

Miniszterelnökség, Közigazgatási államtitkár, 2017. december 15. 11:14

Hatalmas az érdeklődés az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedőre, a november végi határidőig összesen 126, közöttük 27 határon túli csapat regisztrált, azaz a felkészítő tanárokkal együtt több mint 600-an vesznek részt közvetlenül a megmérettetésben - mondta el Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára pénteken budapesti sajtótájékoztatón.