Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkár

dr. György István

területi közigazgatásért felelős államtitkár

Videók

Felavatták a Szolnoki Járási Hivatal új székházát

Felavatták a Szolnoki Járási Hivatal új székházát2018. február 27.

Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára elmondta: a kormányhivatali rendszerben mintegy 1280 épület található, 2013 óta ötszáz épület felújítását kezdték meg uniós és hazai forrásból; ebből még kilencvenet nem adtak át.
A gazdaság erősödése teszi lehetővé a kormányhivatali dolgozók béremelését

A gazdaság erősödése teszi lehetővé a kormányhivatali dolgozók béremelését2017. február 14.

A magyar gazdaság megerősödése az alapja annak, hogy az állami rezsicsökkentésre és a kormányhivatali dolgozók béremelésére sor kerülhet - mondta Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján.
A gazdaság erősödése teszi lehetővé a kormányhivatali dolgozók béremelését

A gazdaság erősödése teszi lehetővé a kormányhivatali dolgozók béremelését2016. december 21.

A magyar gazdaság megerősödése az alapja annak, hogy az állami rezsicsökkentésre és a kormányhivatali dolgozók béremelésére sor kerülhet - mondta Kovács Zoltán államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján.
Információs nap a 2015. évi Európai Közszolgálati Díjról

Információs nap a 2015. évi Európai Közszolgálati Díjról2015. március 24.

Az Európai Közszolgálati Díj (EPSA) pályázatával kapcsolatos információs napot tartottak március 24-én Budapesten a Miniszterelnökség szervezésében.
Valódi esélyteremtés a közigazgatásban

Valódi esélyteremtés a közigazgatásban2015. február 13.

A közigazgatás területén az elmúlt években jelentős szemléletváltás történt, amelynek része a közigazgatási ösztöndíjprogram – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kovács Zoltán államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatóján.
A területi közigazgatás jövője

A területi közigazgatás jövője2015. január 15.

„Területi Közigazgatási Reform Jövőbeli Irányai” címmel nemzetközi szimpóziumot tartottak a mai napon Budapesten a Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkársága és a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) Kormányzási és Területfejlesztési Igazgatósága szervezésében. A témában dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár nyilatkozott a kormany.hu-nak.
A kormányablakok bővítését tervezi a kormány

A kormányablakok bővítését tervezi a kormány2014. november 26.

A kormány elképzelései szerint a jelenlegi 71-el szemben 260 kormányablak működne a jövőben - jelentette ki a területi közigazgatásért felelős államtitkár szerdán Budapesten, a Napi Gazdaság és a Századvég közös, az önkormányzatiság jövőjéről Budapesten megrendezett szerdai konferenciáján.
A Ferencvárosban adták át a főváros 11. kormányablakát

A Ferencvárosban adták át a főváros 11. kormányablakát2014. október 10.

A cél az, hogy minden kerületben legyen második generációs kormányablak – mondta el Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár a kormany.hu-nak, a főváros 11. kormányablakának átadásán.
Átadták a 67. kormányablakot

Átadták a 67. kormányablakot2014. augusztus 18.

Budapest V. kerületi kormányablakának ünnepélyes megnyitásán Dr. Baltay Tímea kormányablakokért felelős helyettes államtitkár elmondta, az állampolgároknak jogos elvárásuk, hogy ügyeiket hatékonyan, gyorsan és egyszerűen intézhessék.