Pénzügyekért Felelős Államtitkárság

Gion Gábor

pénzügyekért felelős államtitkár

Videók

Jól vizsgázott az otthonteremtési program

Jól vizsgázott az otthonteremtési program2017. december 21.

Jól vizsgázott az otthonteremtési program az elmúlt két évben, 2015-ös bevezetésétől 2017. november végéig több mint 63 500 csok-igénylést fogadtak be a pénzintézetek több mint 177 milliárd forint értékben - mondta Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár.
Magyarország a kínai belső piacon bocsátott ki államkötvényt

Magyarország a kínai belső piacon bocsátott ki államkötvényt2017. július 26.

Magyarország a kínai belső piacon bocsátott ki államkötvényt 1 milliárd renminbi, 130 millió euró összegben - jelentette be Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár.
Idén tovább folytatódik a lakáspiac élénkülése

Idén tovább folytatódik a lakáspiac élénkülése2017. február 28.

A lakáspiaci fordulat éve volt a tavalyi, és idén a kedvező tendenciák tovább erősödnek - mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára sajtótájékoztatón.
Biztatóak a magyar gazdasági kilátások

Biztatóak a magyar gazdasági kilátások2016. december 29.

Biztatónak nevezte a magyar gazdaság kilátásait Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára, aki kiemelte, hogy idén az uniós források mérsékelt felhasználása ellenére is várhatóan 2 százalék felett bővül a GDP.
Az év további részében sem számít az NGM nagymértékű pénzromlásra

Az év további részében sem számít az NGM nagymértékű pénzromlásra2016. október 11.

A fogyasztói árak alakulása összhangban van a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) becslésével, az év további részében sem számít a minisztérium nagymértékű pénzromlásra - mondta sajtótájékoztatón Hornung Ágnes pénzügyekért felelős államtitkár.
A lakásáfa csökkentése könnyebbé teszi az otthonteremtést

A lakásáfa csökkentése könnyebbé teszi az otthonteremtést2016. január 20.

A lakásértékesítés áfakulcsának 27-ről 5 százalékra csökkentése és a lakásépítések adó-visszatérítési támogatása lehetővé teszi, hogy a magyar családok kedvezőbb áron jussanak jó minőségű új otthonhoz - mondta Hornung Ágnes.
Tavaly nem volt infláció, ennek fő nyertesei a családok és a nyugdíjasok

Tavaly nem volt infláció, ennek fő nyertesei a családok és a nyugdíjasok2016. január 14.

Tavaly nem volt infláció, a stabil árak fő nyertesei a családok és a nyugdíjasok - mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.