Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság

Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Újabb iskolafejlesztések indulnak

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. november 9. 15:58

A kormány elindítja az iskolafejlesztési program második ütemét – az erről szóló kormányhatározat már olvasható a Magyar Közlönyben. A döntés értelmében újabb iskola-építések előkészítései kezdődhetnek meg a kormány által három évvel ezelőtt elindított Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében.

Lemondott a vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 17. 11:29

Boros Anita 2015-től töltötte be tisztségét, és látta el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikai államtitkári feladatait is. Szakmai irányítása alatt folytatódott a közvagyon ésszerű, gazdaságos hasznosítása, miközben a vagyonkezelési viszonyok átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé váltak.

Az állami ingatlangazdálkodás új irányai

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. október 12. 12:15

Idén első alkalommal rendezték meg az „Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában” c. konferenciát, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szervezésében 2017. október 12-én.

Kiemelt figyelmet fordítanak az állami tulajdonú gazdasági társaságok a fenntarthatóságra a közbeszerzéseikben

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. június 9. 12:04

Nemzetközi konferencián értékelik a németországi Speyerben, hogy miként érvényesülnek a fenntarthatósági szempontok az egyes tagállamok közbeszerzési gyakorlatában. Az eseményen előadást tartott Boros Anita, a vagyonpolitikai államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár is.

Új tornateremben sportolhatnak a kistarcsai diákok

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. május 31. 16:37

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítása alatt felgyorsult Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében újabb tornatermet adtak át Pest megyében.

A gazdasági fejlődést is befolyásolhatja az uniós közigazgatási eljárási kódex

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. május 26. 11:25

Nemzetközi konferencián értékelik a magyar és külföldi kutatók az egységes uniós közigazgatási eljárási kódex megalkotásának lehetőségét Budapesten. Az eseményen előadást tartott Boros Anita, a vagyonpolitikai államtitkár feladatait is ellátó vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár, a konferencia egyik szakmai szervezője is.

Új tornateremmel gazdagodik a Fejér megyei Pázmánd

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. május 19. 11:15

A felgyorsult Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében újabb tornatermet adtak át Fejér megyében 2017. május 19-én. Az ünnepségen a programot irányító fejlesztési tárcát Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár képviselte.

Nyolcadik alkalommal rendezték meg az Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferenciát

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 28. 10:54

Az eseményt, amelyen a fejlesztési tárca részéről Boros Anita vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkár tartott előadást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán tartották, az egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kara, valamint a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. szervezésében, 2017. április 28-án.

Elhelyezték a pécsi Kosárlabda Akadémia alapkövét

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Vagyonpolitikáért Felelős Államtitkárság, 2017. április 26. 13:42

Olyan utánpótlás-nevelő intézmény épül, amely miatt nemcsak Magyarországról, hanem az egész régióból is érkezhetnek Pécsre akár családostul tehetséges fiatalok, akik a legmagasabb színvonalú szakmai képzésben és a legjobb technikai feltételek között szeretnék megalapozni jövőjüket a sportágban - jelentette ki az eseményen Boros Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyongazdálkodásért felelős helyettes államtitkára 2017. április 26-án.