Tárca nélküli miniszter

Mager Andrea

nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter

Vezető hírek

Mager Andrea: az állami vállalatok stabil bázist jelentenek a gazdaság újraindításához

Tárca nélküli miniszter, 2020. október 13. 15:44

Az állami tulajdonú vállalatok rugalmasan és hatékonyan alkalmazkodtak a koronavírus okozta helyzethez, a közszolgáltatások színvonala a járvány ellenére sem változott, mindez pedig azt mutatja, hogy az állami vállalatok stabil bázist jelentenek a gazdaság újraindításához - mondta a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kedden Budapesten.

Átadták a kisvárdai tanuszodát

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. október 9. 14:00

„Magyarországon a sport közösségszervező erő, amely mérhető, kézzel fogható sikereket jelent a nemzetnek” – jelentette ki Juhász Roland vagyongazdálkodásért felelős államtitkár az új tanuszoda megnyitóján, 2020. október 6-án, Kisvárdán.

Jövőre is folytatódik a Volánbusz járműfiatalítási programja

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. október 9. 11:59

A 2021-es év végéig a tervek szerint további 574 darab új, két- és háromtengelyes, dízelüzemű, helyközi kivitelű autóbuszt szerez be a Volánbusz Zrt. A közlekedési társaság továbbra is elkötelezett az iránt, hogy a járműmodernizáció megvalósításával, az utazási komfort folyamatos növelésével egyre magasabb szolgáltatási színvonalat biztosítson utasai számára.

Új elnök-vezérigazgató a Volánbusz élén

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. október 6. 9:25

Homolya Róbert a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója Pafféri Zoltánt kérte fel a VOLÁNBUSZ Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára 2020. október 5-től.

Tanuszoda épül Encsen

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. szeptember 23. 12:20

„A kormány elkötelezett amellett, hogy a köznevelésnek megfelelő infrastrukturális hátteret biztosítson. Az encsi tanuszoda a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében közel 720 millió forintból épül meg, az építtető az állami tulajdonú Beruházási Ügynökség” - mondta Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár Encs város új tanuszodájának alapkőletételén, 2020. szeptember 23-án.

Stratégiai együttműködést kötött a MOB és a Szerencsejáték Zrt.

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. szeptember 10. 13:12

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön stratégiai együttműködési megállapodást kötött.

Új tornatermet kap Földeák

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. szeptember 9. 10:05

„A kormány elkötelezett amellett, hogy a köznevelésnek megfelelő infrastrukturális hátteret biztosítson országszerte” - mondta Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár a Földeáki Návay Lajos Általános Iskola új tornatermének alapkőletételén, 2020. szeptember 9-én, Földeákon.

Az ásványkincsekkel történő ésszerű és felelős gazdálkodás közös érdek

Tárca nélküli miniszter, Nemzeti Vagyonnal Kapcsolatos Parlamenti Ügyekért Felelős Államtitkár, 2020. szeptember 7. 11:05

A koronavírus miatt rendhagyó módon, online köszöntötte a bányásztársadalom munkavállalóit, kitüntetett dolgozóit a 70. Bányásznap alkalmából Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, 2020. szeptember 3-án.

Honvédelmi Sportközpont alapkövét helyezték el Szigetváron

Tárca nélküli miniszter, Állami Vagyongazdálkodásért Felelős Államtitkár, 2020. szeptember 3. 12:10

„Magyarország Kormánya minden olyan kezdeményezést támogat, amely hozzájárul a fiatalok testi-lelki fejlődéséhez” - mondta Juhász Roland állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár a multifunkcionális létesítmény alapkőletételén, 2020. szeptember 3-án, Szigetváron.