Miniszterelnökség

Gulyás Gergely

Miniszterelnökséget vezető miniszter

Találatok száma:

Hírek

Bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta az évfordulóra

Miniszterelnökség, 2020. szeptember 29. 13:04

Az első világháborút lezáró békeszerződésre emlékező bélyegblokkot bocsátott ki a Magyar Posta Zrt. A keddi bemutatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt hangsúlyozta: Trianon nemzeti tragédiát jelent, egy olyan, egy évszázada befagyott konfliktust, amelynek mi vesztesei vagyunk, de a szomszédaink sem nyertesei.

Tíz új kormányablakbuszt adtak át kedden Szolnokon

Miniszterelnökség, 2020. szeptember 22. 14:10

Tíz új kormányablakbuszt adtak át a kormányhivataloknak kedden Szolnokon, a járművek kilenc megyében segítik majd az ügyintézést.

Átadták a felújított Károlyi-Csekonics-palotát

Miniszterelnökség, 2020. szeptember 2. 8:54

Átadták kedden a budapesti Károlyi-Csekonics-palotát, a felújított épületet a Károli Gáspár Református Egyetem fogja használni.

Európa egyik legősibb államának polgárai vagyunk

Miniszterelnökség, 2020. augusztus 18. 16:10

Augusztus 20. arra emlékeztet bennünket, hogy Európa egyik legősibb államának polgárai vagyunk - jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Budapesten, állami kitüntetések és minisztériumi elismerések átadása alkalmából mondott beszédében.

Állami kitüntetéseket adott át Gulyás Gergely

Miniszterelnökség, 2020. augusztus 18. 16:00

A Miniszterelnökség augusztus 20-ai ünnepségén Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából adományozott állami kitüntetéseket adott át.

Meg kell akadályozni a vírus külföldről történő behurcolását

Miniszterelnökség, 2020. július 12. 11:58

Beutazási korlátozásokat jelentett be a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Budapesten.

Az elmúlt időszak építkezéseinek legszebb szimbóluma a Ludovika

Miniszterelnökség, 2020. július 7. 13:33

Mindannak, ami az elmúlt időszakban az országban és Budapesten épült, legszebb szimbóluma a Ludovika Campus, "itt látszanak erényeink hibáink nélkül" - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden a fővárosban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE), a Ludovika Campus-projekt keretében felújított Ludovika Szárnyépület átadó ünnepségén.

Ötmilliárdot biztosít a kormány a budapesti utak felújítására

Miniszterelnökség, 2020. június 30. 18:55

Ötmilliárd forintos forrást biztosít a kormány budapesti utak felújítására a jövő évi költségvetésben - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Budapesten.

Válságban előny az egységes egészségügyi rendszer

Miniszterelnökség, 2020. június 22. 10:01

A magyarországi egészségügyi rendszer egységessége különösen előnyös válsághelyzetben - mondta Gulyás Gergely a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Átadták a debreceni nagyerdei strandot

Miniszterelnökség, 2020. június 22. 10:00

Felavatták az új debreceni nagyerdei strandot: a 9,5 milliárd forintos beruházással, 7,1 milliárdos kormányzati támogatásból elkészült Aquaticum strandkomplexumot szombat reggel nyitják meg a közönség előtt - jelentették be a péntek délutáni ünnepi rendezvényen.